Oud Nieuws
Site best zichtbaar bij resolutie 1024 * 768
 

 

Nieuwe groep

Met ingang van 9 maart 2005 starten wij opnieuw met een extra trainingsgroep op woensdagochtend van 10.15 – 11.15 uur. Voor een volledig overzicht zie trainingsuren

 

 

Nieuw trainingsuur

We zijn al weer enige tijd geleden gestart met een extra trainingsuur op woensdagochtend van 09.00 - 10.00 uur. Voor een volledig overzicht zie trainingsuren

 
 
Nieuwe collega
Met ingang van 19 april 2004 neemt Renée Polderman de maandagavondgroepen over van Ankie Verstelle. Zij heeft vanwege te drukke werkzaamheden na lang twijfelen toch het besluit genomen om te stoppen. Het betreft de lessen van 18.30 – 19.30 en van 19.45 - 20.45.
Renée studeert zeer binnenkort af als fysiotherapeute en heeft de applicatiecursus medische fitness gevolgd omdat zij hierin ook heel erg geinteresseerd is. Tijdens haar stage heeft zij al een aantal maanden meegedraaid in ons sportgezondheidscentrum. Ze heeft met onze andere instructeurs Vera, Jouri, Marina en Ankie een aantal avonden meegedraaid en is daardoor volledig de hoogte van de manier van werken.
 
 
Nieuwe tarieven
Met ingang van 1 januari 2004 gelden de volgende tarieven:
 
- Inschrijfgeld inclusief intake en fitheidstest € 20,00 eenmalig
- Abonnement 1 training per week € 90,00 per kwartaal
- Abonnement 2 trainingen per week € 160,00 per kwartaal
 
Get ready for the snow!!

Nu het weer kouder wordt buiten gaan de gedachten steeds meer naar de winter toe. Sommigen van u zullen dan ook op wintersport gaan naar bijvoorbeeld Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland. Dit is ontzettend leuk , maar kan ook minder prettige kanten hebben wanneer er ongelukken gebeuren. Om dergelijke problemen te voorkomen is het goed om voorbereid op pad te gaan en een aantal specifieke oefeningen te doen.
Die mogelijkheid bieden wij u!
Geef ruim 8 weken voordat u van plan bent om op wintersport te gaan aan dat u een apart trainingsschema wilt doen. Wij maken dan een tijdelijk programma van 8 weken voor u om specifieke spiergroepen te trainen. Na uw vakantie gaat u uiteraard gewoon weer verder met uw oude schema.

 
Nieuwe trainingsuren

Met ingang van 1 oktober hebben wij opnieuw enkele toegevoegd om de toestroom van nieuwe leden op te kunnen vangen. Nadat de eerste week van de Nationale gezondheidstest met succes is verlopen, hebben wij al een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen.

 
DE NATIONALE GEZONDHEIDSTEST

De Blaeij Sportgezondheidscentrum is geselecteerd als gecertificeerd testcentrum voor de Nationale Gezondheidstest 2003, die gehouden wordt van 15 t/m 22 september 2003. Lees hier verder....

www.nationalegezondheidstest.com
 
Personeelswijziging

Met ingang van 1 juli worden de werkzaamheden van Saskia Goetheer overgenomen door Marina Mijnsbergen. Zij zal gedeeltelijk in de praktijk voor fysiotherapie werkzaam zijn en tevens een aantal uren medische fitness voor haar rekening nemen in het sportgezondheidscentrum.

 
Vakantierooster

Voor de vakantiemaanden juli en augustus hebben wij enkele trainingsuren laten vervallen. Mocht tijdens deze maanden blijken dat de bestaande uren matig of niet bezocht worden, dan zullen wij proberen enkele groepen samen te voegen en in overleg met u een geschikte tijd te vinden.

Voor inhaalmogelijkheden kunt u zoals gewoonlijk altijd even contact met ons opnemen of al tijdens uw trainingsuur met de trainers bespreken.

 
Nieuwe collega

Met ingang van 7 april wordt de medische fitness op maandagavond verzorgd door een nieuw aangetrokken fysiotherapeute, mevrouw Ankie Verstelle-de Graaf. Door deze uitbreiding van het team kunnen wij in de nabije toekomst waarschijnlijk opnieuw extra trainingsuren invoegen om nog meer deelnemers te kunnen plaatsen. Ook de inhaalmogelijkheden zullen groter worden.

Feestdagen

Op Goede Vrijdag 18 april, Tweede Paasdag maandag 21 april en Koninginnedag, woensdag 30 april is het sportgezondheidscentrum gesloten.

 
Uitbreiding donderdagochtend

Door de grote toeloop wordt er per 1 januari een extra trainingsuur toegevoegd op de donderdagochtend. Voor het volledige overzicht kunt u kijken bij onze trainingstijden.

 
Uitbreiding dinsdagavond

Vanaf 3 december wordt er een extra trainingsuur toegevoegd op de dinsdagavond. Tevens wordt het trainingsuur op de donderdag 12.45 - 13.45 wat vervroegd, namelijk van 12.15 - 13.15. Voor het volledige overzicht kunt u kijken bij onze trainingstijden.

 
Uitbreiding woensdagavond

Met ingang van 13 november wordt aan de lestijden van woensdagavond een extra uur toegevoegd. Hierdoor worden de bestaande lestijden wat gewijzigd.

 
Nieuw trainingsuur
Vanaf 15 oktober zijn we begonnen met een ouderengroep op dinsdagmorgen van 10.15 uur tot 11.15 uur. Dit uur wordt verzorgd door Saskia Goetheer, die zich specialiseert in het geven van medische fitness aan ouderen. Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen vrij in deze groep. Mocht u geinteresseerd zijn of iemand kennen die mogelijk interesse heeft, dan kunt u altijd bellen voor informatie of binnenlopen op dinsdagochtend van 10.15 tot 11.15 om de groep aan het werk te zien.
Nieuwe collega!

Per 1 september hebben wij een nieuwe medewerker in dienst; Jouri van den Broeke, afgestudeerd als fysiotherapeut en tevens gespecialiseerd in medische fitness. Hij neemt samen met Vera en Saskia een aantal uren medische fitness voor zijn rekening en is tevens als fysiotherapeut werkzaam in onze praktijk.

 
Hoe wordt er getraind?

U kunt een korte beschrijving vinden van de wijze waarop getraind wordt bij Training. Tevens kunt u hier online fotoos bekijken van een gezamenlijke warming-up en een cooling down.

 
Nieuwe trainingsuren

Het is nu ook mogelijk om op dinsdag, tussen de middag van 12.15 t/m 13.15 te komen trainen. Het trainingsuur op donderdag van 13.15 t/m 14.15 is veranderd naar 12.45 t/m 13.45. Voor het volledige overzicht kunt u kijken bij openingstijden.

 
Aangepaste trainingstijden

Wij hebben reeds verschillende aanvragen gekregen voor een trainingsuur tussen de middag. Waarschijnlijk zullen wij hier op korte termijn mee starten. Mocht u (of uw werkgever) geïnteresseerd zijn in andere trainingstijden dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 
Eigen initiatief
In de week van 25 maart a.s. starten wij met een extra trainingsuur op donderdag van 16.00 - 17.00 uur. Dit betreft een groep collega's (in dit geval leerkrachten) die het idee opgepakt hebben om met elkaar, uiteraard ter bevordering van de conditie, maar tevens van de collegialiteit, een uur na schooltijd te gaan trainen. >> Lees verder
Zaterdag 16 februari 2002
Vanaf nu is het mogelijk om u online in te schrijven voor een vrijblijvend intake gesprek. Eén van onze fysiotherapeuten neemt dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. U kunt zich hier inschrijven.